Tel: +387 033 776-183

  Fax: +387 033 776-196

  Hifzi Bjelevca 54. 71000 Sarajevo

  info@stanfond.ba   https://stanfond.ba

 

Rosulje

STAMBENI OBJEKAT „E“ LOKACIJA ROSULJE OPĆINA VOGOŠĆA

 

 

Na lokalitetu Rosulja u Općini Vogošća, Fond Kantona Sarajevo započinje izgradnju novog stambenog objekta sa 70 stambenih jedinica. Izgradnjom ovog stambenog objekta po oznakom lamela „E“ nastavljamo sa kontinuiranom i dinamičnom stambeno-poslovnom izgradnjom na ovom lokalitetu u realizaciji Fonda.

Do ovog trenutka na ovom lokalitetu Fond je izgradio i uselio sedam velikih stambenih objekata, dok se istovremeno gradi osmi stambeni objekat oznake lamela „B1-A“ od 91 stambene jedinice, gdje je useljenje predviđeno u augustu mjesecu tekuće godine.

Sa ovakvom izgradnjom i već useljenih 615 porodica u ovom novoizgrađenom naselju samo u relizaciji Fonda, ovaj lokalitet je postao prepoznatljiv u javnosti kao mjesto ugodnog življenja, zadovoljavajući sve potrebe njegovog stanovništva.

Uređena infrastruktura, široke saobraćajnice, zelene površine, parkin mjesta i garaže zatvorenog tipa, poslovni sadržaji, kao ambulanta porodične medicine u sklopu izgradjenih stambenih objekata, apoteke, poslovni prostori sa prehrambenim sadržajima, igraone, neposredna blizina tržnih centara, obrazovnih ustanova, vrtići i sl., čine ovo naselje jedinstvenim ambijentom.

Izgradnja ovog naselja u ovom obimu i realizaciji Fonda, predstavlja motor razvoja ove perspektivne općine, kada je posrijedi stanogradnja i riješavanje stambenog statusa, kako boračke i populacije mladih, tako i ostalih građanaKantona Sarajevo.

 

rosulje1 rosulje2 rosulje3

 

Pružanjem jedinstvenih povoljnosti u finansiranju stambenih jedinica, budući kupci, odnosno udružioci sredsta već mogu izraziti interesovanje i dobiti sve potrebne informacije o budućem stambenog objektu, koji započinjemo sa izgradnjom početkom građevinske sezone u tekućoj godini.

Katalog objekat “E”

Za vise informacija možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve:

+387 33 776 – 193
+387 33 776 – 183
+387 33 243 – 137

Potrebnu dokumentaciju možete lično preuzeti u sjedištu Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova na adresi Hifzi Bjelevca 54, 71 000 Sarajevo ili preuzeti na našoj stranici na linku : https://stanfond.ba/zahtjev/

Također možete nas kontaktrati putem e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili posjetiti našu Facebook stranicu: www.facebook.com/FondKStanova/

 

ŽELITE NEKRETNINU PO VAŠOJ MJERI?

 
 

POSEBNE POGODNOSTI
ZA BORAČKU POPULACIJU I MLADE