Tel: +387 033 776-183

  Fax: +387 033 776-196

  Hifzi Bjelevca 54. 71000 Sarajevo

  info@stanfond.ba   https://stanfond.ba

 

Javni oglas

Predmet javnog oglasa je prodaja ili davanje pod zakup: stambenih jedinica, poslovnih prostora i parking mjesta na objektima novogradnje kod Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova, te poslovnih prostora i garaža u izgrađenim objektima Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova, na sljedećim lokacijama:

 

DOKUMENTACIJA 

  1. NA PRODAJU – Stambene jedinice u izgradnji u stambeno-poslovnim objektima “A1-A” i “A1-B” na lokaciji “Rosulje-Vogošća” (ovdje možete vidjeti Odluku o cijeni i uvjetima prodaje, katalog tipskog stana “A1-A” i katalog tipskog stana “A1-B” )
  2. NA PRODAJU – Stambene jedinice u izgradnji u stambeno-poslovnom objektu “Centar” na lokaciji “Ilijaš, Centar” (ovdje možete vidjeti Odluku o cijeni i uvjetima prodaje i katalog slobodnih stambenih jedinica u izgradnji Ilijaš-Centar ) i to:
  3. NA PRODAJU – Poslovni prostori u izgradnji u stambeno-poslovnom objektu “Centar” na lokaciji “Ilijaš, Centar” (ovdje možete vidjeti Odluku o cijeni i uvjetima prodaje i katalog poslovnih prostora Ilijaš-Centar)
  4. NA PRODAJU – Parking prostori u izgradnji u stambeno-poslovnom objektu “Centar” na lokaciji “Ilijaš, Centar” (ovdje možete vidjeti Odluku o cijeni i uvjetima prodaje i parking prostor Ilijaš-Centar)
  5. NA PRODAJU – Garaže u izgrađenom stambenom objektu “E” na lokaciji Rosulje-Vogošća (ovdje možete vidjeti Odluku o cijeni i uvjetima prodaje i tlocrt garaža).
  6. POD ZAKUP – Poslovni prostor u izgrađenom stambeno-poslovnom objektu “Bačičko-polje-Stup L4-a” na lokaciji Bačičko polje-Stup (ovdje možete vidjeti Odluku o cijeni i uvjetima zakupa i slike poslovnog prostora)

 

Oglas ostaje otvoren 30 (trideset) dana od dana objavljivanja oglasa na web stranici Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova, odnosno do 25.05.2023. godine.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve:

+387 33 776 – 193
+387 33 776 – 183

ili na adresi Hifzi Bjelevca 54, 71 000 Sarajevo

Također možete nas kontaktrati putem e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

centar ilijas

 

Stambeni objekat “Centar”

OPĆINA ILIJAŠ

Ovaj savremeni objekat se nalazi u neposrednoj blizini zgrade opštine u centru Ilijaša sa 104 stambene jedinice, predviđenih na 6 etaža, 8 poslovnih prostora u prizemlju objekta i 113 parking mjesta smještenih u 2 etaže suterena.

Objekat će predstavljati zasebnu cjelinu jednog dinamičnog stambeno – poslovnog ambijenta.

  • Broj spratova: 6 spratova + prizemlje
  • Parking: 104 mjesta na dvije etaže
  • Površine stanova: 32 m2 – 82 m2
  • Struktura: jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni i trosobni stanovi

Svi stanovi su nakon izgradnje odmah spremi za useljavanje!