Tel: +387 033 776-183

  Fax: +387 033 776-196

  Hifzi Bjelevca 54. 71000 Sarajevo

  info@stanfond.ba   https://stanfond.ba

 

Obavještenje

Obavještenje aplikantima koji su aplicirali na Javni oglas objavljen 24.4.2023. godine za prodaju stambenih jedinica, poslovnih prostora i parking mjesta na objektima novogradnje kod Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova, te poslovnih prostora i garaža u izgrađenim objektima Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova.

Obavještavaju se aplikanti po Javnom oglasu objavljenom 24.4.2023. godine za prodaju stambenih jedinica, poslovnih prostora i parking mjesta na objektima novogradnje kod Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova, te poslovnih prostora i garaža u izgrađenim objektima Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova, na sljedećim lokacijama: Stambeno-poslovni objekti “A1-A” i “A1-B” na lokaciji “Rosulje-Vogošća” i stambeno-poslovni objekat “Centar” na lokaciji “Ilijaš, Centar”, da je Komisija za odabir ponuda po Javnom oglasu okončala aktivnosti i izvršila ocjenu dokumentacije i rangiranje aplikanata u skladu sa uvjetima Javnog oglasa.

Zapisnik Komisije možete pogledati ovdje

Nadležne službe Fonda će u narednom periodu aplikante koji su zadovoljili uvjete i čije su aplikacije ispravne sukcesivno pozivati shodno poziciji na rang listi i opredjeljenju aplikanta za određenu vrstu i/ili tip nekretnine za koju su aplicirali.

 

centar ilijas

 

Stambeni objekat “Centar”

OPĆINA ILIJAŠ

Ovaj savremeni objekat se nalazi u neposrednoj blizini zgrade opštine u centru Ilijaša sa 104 stambene jedinice, predviđenih na 6 etaža, 8 poslovnih prostora u prizemlju objekta i 113 parking mjesta smještenih u 2 etaže suterena.

Objekat će predstavljati zasebnu cjelinu jednog dinamičnog stambeno – poslovnog ambijenta.

  • Broj spratova: 6 spratova + prizemlje
  • Parking: 104 mjesta na dvije etaže
  • Površine stanova: 32 m2 – 82 m2
  • Struktura: jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni i trosobni stanovi

Svi stanovi su nakon izgradnje odmah spremi za useljavanje!